Onthoud mij    - paswoord kwijt? - gratis registreren
Disclaimer
  Disclaimer  

Geen enkele foto op deze website mag verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van extreemweer.nl.

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.
Dit houdt in dat foto´s van deze website niet zomaar gebruikt mogen worden.
Toestemming van de fotograaf is nodig. De fotograaf heeft als maker van de foto in beginsel het auteursrecht.
Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren.
De fotograaf beslist dus of een foto openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd.

Het auteursrecht geeft de fotograaf ook enkele morele rechten, zoals het recht op naamsvermelding. Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is dus toestemming nodig van de fotograaf. Particulier gebruik indien je een particuliere website (niet commercieel!) hebt, dien je ons van te voren een e-mail te sturen waarin wordt vermeld: Welke foto('s) je wilt gebruiken en waar (directe url van de website) op welke pagina (url van de webpagina).
Als wij de website geschikt achten voor gebruik van de foto('s), zal je van ons een bericht terug ontvangen met daarin toestemming voor gebruik.

De foto's mogen in geen geval veranderd of aangepast worden! Het direct doorlinken van foto('s) vanaf andere websites (deeplinking) is wel toegestaan. Mits er een bronvermelding bijstaat van extreemweer.nl.
Commercieel gebruik mocht u foto's in ons fotoarchief geschikt achten om te gebruiken in elke vorm van een redactionele uiting (kranten, bladen, tijdschriften, internetsites etc.) dan dienen wij eerst via de e-mail op de hoogte gebracht te worden.

Laatst gewijzigd op 17-06-2012
copyright extreemweer.nl 2007 - 2017 www.extreemweer.nl - op al het materiaal zijn auteursrechten van toepassing!
Versie 3.2.2 Developed by F.A.J. Schmets